video media digital

Știri neutre – Neutral news

Facebook, Instagram, WhatsApp au picat în întreaga lume

Pe 4 octombrie, utilizatorii aplicaţiilor de socializare au întâmpinat probleme când au încercat să intre pe paginile lor de Facebook, Instagram sau să trimită un mesaj pe WhatsApp.

Reţelele de socializare Instagram, Facebook şi WhatsApp au înregistrat o serie de probleme tehnice, fapt care a dus la întreruperea aplicaţiilor

Pe smartphone-urile Android sau iOS se poate intra în aplicații, dar acestea nu sunt funcționale. Pe Instagram, de exemplu, apare mesajul: „Fluxul nu a fost reîncărcat”. Pe WhatsApp nu se poate face conexiunea între varianta desktop și cea de mobile, iar mesajele nu se trimit deloc.

Potrivit DownDetector, problemele au început în jurul orei 18:44 (ora României) şi afectează utilizatorii din întreaga lume.

VMD TV crede că există viaţă și fără o reţea de socializare în care s-a promovat multe știri false, campanii murdare, conspirații de dragul senzaționalismului cu efecte secundare foarte urâte : victime ale pandemiei şi trolli (postaci, conturi false) ce au ştiut doar să calomnieze, să jignească și rareori să ameninţe.

Dacă ți-a plăcut articolul, puteți să ajutați cel mai neutru trust online

About Author

Enable Notifications OK No thanks