video media digital

Știri neutre – Neutral news

Mașina electrică City Q2, un nou brand românesc

Un start-up românesc Evolio a lansat recent la București un nou model de mașină electrică, perfect pentru oraș: Q2 si Q2+. Modelul este unul foarte economic, perfect pentru oricine cine locuieste in oras. Mașinile electrice de dimensiuni reduse și consum foarte mic de la Evolio se pot cumpăra și prin programul „Rabla”. Compania este axată pe facilitarea mobilității, mai ales în orașe, fiind un start-up românesc ce a fost creat pentru dezvoltarea și distribuția de vehicule electrice. În afară de mașinile electrice, Evolio a mai lansat pe piața din România și alte tipuri de vehicule, precum autoutilitare, minibusuri, golf carturi, scutere și biciclete, toate electrice.

Mașinuța Evolio City Q2 poate fi cumpărată cu doar 4.999 de euro, cel mai mic preț al pieței. Este cea mai ieftină și cea mai economică mașină electrică din România, cu două locuri, care se poate strecura aproape în orice spațiu și pe orice drum public.

Inspirata din nevoile contemporane si gandita pentru un viitor sustenabil, masina electrica City Q2 iti va capta atentia din prima secunda!

Perfecta pentru deplasari pe distante scurte si medii, prietenoasa cu mediul inconjurator, masina electrica  se poate conduce inclusiv cu categoria B1, adica de la 16 ani!
Costurile minime de functionare implica atat partea de service care este minimala datorita lipsei unor componente de mecanica clasica cat si mentenanta precum:  schimbul de filtre, schimbul de ulei, inlocuirea curelei de distributie, inlocuirea bujiilor si lista poate continua. 

Q2 ofera o capacitate de 2 locuri, o garda la sol de 160 mm si o viteza maxima este de 35 respectiv 45 km/h. Cutia de viteze este automata iar motorul cu putere o putere maxima de 4,4 KW respectiv 6,5 KW.

Sursa foto : https://www.evolioshop.com/masini-electrice-rabla-plus/masina-electrica-evolio-city-q2.html

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks