video media digital

Știri neutre – Neutral news

Star Trek Experience te lasă să te plimbi pe coridoarele navetelor Enterprise

USS Enterprise a trecut prin multiple iteraţii pe parcursul serialelor şi filmelor din ultimele decenii. Acum fanii Star Trek pot să exploreze navele cu un soi de „Street View” mai slăbuţ pentru fiecare navă, disponibil pe acest portal web. Include puntea din Star Trek: The Original Series, Picard, Discovery şi Strange New Worlds

Poţi da click pe varianta preferată de Enterprise şi să te plimbi pe punte. Saltul de la ediţia din 2100 la cea din 2161 sau 2245 e uriaş. Puntea devine golaşă în 2245, pentru ca apoi să se umple iar cu panouri şi balustrade metalice.

Arhiva Roddenberry este o colaborare de mai multe decenii între patrimoniul creatorului Star Trek, Gene Roddenberry, și compania de grafică cloud OTOY. Acesta este cel mai mare set de lucrări de arhivă digitală de până acum și a fost lansat cu videoclipuri însoțitoare, inclusiv un interviu cu William Shatner cu o versiune holografică a podului USS Enterprise din 1979 ca fundal. John de Lancie, care l-a portretizat pe Q încă din 1987, Star Trek: The Next Generation , povestește și istoria podului Starship Enterprise de-a lungul deceniilor de spectacole și filme. 

About Author

Enable Notifications OK No thanks