video media digital

Știri neutre – Neutral news

Baidu a anunțat ERNIE Bot, un AI care poate genera imagini și clipuri video

ZHEJIANG, CHINA - MARCH 16 2023: A view of the logo of ERNIE Bot, an AI chatbot service developed by Chinese search engine Baidu, March 16, 2023. (Photo credit should read LONG WEI / Feature China/Future Publishing via Getty Images)

Creat de gigantul Baidu și dezvăluit prima dată în anul 2019, ERNIE Bot (Enhanced Representation through Knowledge Integration) reapare într-o versiune îmbunătățită, ce ar trebui să ofere o alternativă la serviciul ChatGPT.

Potrivit declarațiilor oferite de CEO-ul Robin Li, ERNIE Bot încorporează tehnologiile de inteligență artificială dezvoltate de Baidu în ultimi 10 ani, oferind-ui capabilități apropiate de nivelul ChatGPT-4, cea mai recentă versiune a AI-ului dezvoltat de OpenAI și Microsoft.

Potrivit descrierii oferite de Baidu, chatbot-ul funcționează pe baza unei baze de date cu 550 de miliarde de repere/cunoștințe, centrate în mare parte pe specificul pieței chineze. Astfel, ERNIE probabil că va răspunde foarte bine așteptărilor consumatorilor din China, însă va fi cel mai probabil încurcat de întrebările puse în alte limbi decât Mandarină, sau pe subiecte care depășesc aria sa geografică de interes. În schimb, ERNIE Bot are capacitatea de a răspunde unui utilizator cu răspunsuri audio în diferite dialecte chinezești și poate genera, de asemenea, imagini și videoclipuri din textul chinezesc.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks