video media digital

Știri neutre – Neutral news

HBO Max își schimbă numele

HBO Max, serviciul de streaming lansat chiar anul trecut in Romania, care a inlocuit HBO Go pe piata noastra, se redenumeste… din nou. Compania Warner Bros. Discovery a anuntat ca incepand de pe 23 mai, serviciul va fi cunoscut doar sub numele de „Max”, iar aceasta schimbare va aduce de la sine o serie de schimbari importante, atat la nivelul ofertei de continut, cat si la nivelul ofertei de abonamente. Aceste schimbari nu vor afecta insa Romania pana in 2024, iar preturi sau planuri de schimbare vor fi anuntate pentru regiunea noastra in perioada tranzitiei.Max va integra continutul Discovery+ si va creste pretul pentru streaming 4K

Noul serviciu de streaming Max va combina ofertele celor doua servicii de streaming HBO Max si Discovery+ din prezent. Astfel, pe langa filmele de la cinema Warner Bros. care sunt lansate rapid pe acest serviciu, serialele licentiate si productiile originale, serviciul va integra si toata oferta de documentare Discovery. Aceasta strategie pare similara cu cea pe care a adoptat-o si Disney+, care include si continutul de la National Geographic.

Max devine astfel „casa” productiilor HBO Originals, filmelor Warner Bros., Max Originals, Wizarding World of Harry Potter si documentarelor sau emisiunilor HGTV, Food Network, Discovery Channel, TLC, ID si multe altele.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks