video media digital

Știri neutre – Neutral news

Ce este e-Sim ?

O cartelă eSIM este o cartelă SIM digitală care îți permite să activezi un plan celular de la operatorul tău fără a fi nevoie să folosești o cartelă fizică nano-SIM.

  • E-SIM-urile vă permit chiar să aveți două numere de telefon în același timp.
  • Software-ul vă conectează din mers la o nouă rețea celulară, permițându-vă să vă conectați rapid la servicii fără a mai fi nevoie să căutați un magazin.
  • Deoarece producătorii de telefoane nu sunt nevoiți să includă spațiu pentru cartela SIM, pot construi dispozitive mai elegante, spun veteranii din industrie.

Încă de la începutul erei smartphone-urilor, schimbarea furnizorului de telefonie mobilă a urmat același model: Primeai o cartelă SIM de la noul operator, tu cu operatorul va uitati daca marimea cartelei era potrivit pt telefon, daca era nano, urma decuparea, primeai un credit de 5,6 euro, activai o extraoptiune si asteptai cateva minute bune ca sa primesti confirmarile prin cateva SMS-uri.

Acest proces va fi în curând de domeniul trecutului. Milioane de oameni au renunțat la cartelele SIM fizice și au trecut la cele virtuale. Cartelele SIM sunt înlocuite de omologii lor „încorporați”, cunoscuți sub numele de eSIM-uri. În loc să primiți o cartelă fizică de la un operator de telefonie, veți activa serviciul în mod digital, conectându-vă la o aplicație sau scanând un cod QR.

Software-ul vă conectează din mers la o nouă rețea celulară, permițându-vă să vă conectați rapid la servicii fără a mai fi nevoie să căutați un magazin. Deoarece producătorii de telefoane nu sunt nevoiți să includă spațiu pentru cartela SIM, pot construi dispozitive mai elegante, spun veteranii din industrie, potrivit Wall Street Journal.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks