video media digital

Știri neutre – Neutral news

Amazon folosește pentru prima oară, tehnologia de cumpărături cu plata automată într-un supermarket

Just Walk Out, sistemul cu care Amazon promite să elimine cozile la casă, automatizând procesul de scanare și plată, a fost implementat, în premieră, într-un magazin cu o suprafață mare din Bellevue, Washington.

Sistemul Just Walk Out folosește camere de vizionare computerizate, senzori de greutate și tehnologie de învățare profundă pentru a detecta mărfurile pe care cumpărătorii le iau sau le întorc pe rafturi și urmăresc articolele selectate într-un coș virtual. La intrare, clienții sunt rugați să selecteze Just Walk Out sau să utilizeze căile tradiționale de plată. Cei care aleg Just Walk Out intră în magazin, scanează codul QR din aplicația mobilă Amazon sau introduce un card de credit / debit conectat la contul lor Amazon.
Amazon a oferit Just Walk Out doar la magazinele sale Amazon Go din Statele Unite și la magazinul Amazon Fresh din vestul Londrei. Amazon Go are acum 22 de locații (cu cinci închise temporar) în Chicago, New York, San Francisco și Seattle, cu dimensiuni cuprinse între 1.200 și 2.700 de metri pătrați.

About Author

Enable Notifications OK No thanks