video media digital

Știri neutre – Neutral news

eSIM, disponibil la Digi Mobil România

Grupul Digi continuă investiţiile majore şi pe sfârşit de an şi vine cu o surpriză plăcută pentru abonaţii săi Digi Mobil anunţă lansarea în România a tehnolgiei eSIM şi devine astfel al treilea operator telecom din ţara noastră ce dispune de o astfel de tehnologie.

Pagina dedicată de Digi Mobil pentru eSIM poate fi accesată aici: https://www.digi.ro/esim. De menționat ca înainte de a încerca schimbarea cartelei într-una eSIM, utilizatorii trebuie sa verifice temeinic dacă dispozitivul lor mobil este compatibil cu aceasta tehnologie, deoarece momentan există puține telefoane mobile care se pot conecta la rețeaua mobila pe baza unui eSIM. Operatorul certifică doar 3 modele Samsung Galaxy Z Flip 4, Samsung Galaxy Z Fold 4 si Apple iPhone 14 (telefoane destul de scumpe, de peste 1000 euro), dar cu siguranță există mai multe modele compatibile.

Ce este eSIM ?

O cartelă eSIM este o cartelă SIM digitală care îți permite să activezi un numar de telefon de la operatorul tău fără a fi nevoie să folosești o cartelă fizică nano-SIM. E-SIM-urile vă permit chiar să aveți două numere de telefon în același timp. Software-ul vă conectează din mers la o nouă rețea celulară, permițându-vă să vă conectați rapid la servicii fără a mai fi nevoie să căutați un magazin.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks