video media digital

Știri neutre – Neutral news

Amazon introduce achitarea cumpărăturilor prin scanarea palmei

Amazon a introdus o tehnologie biometrică pentru magazinele Whole Foods din jurul oraşului Seattle, unde cumpărătorii vor putea plăti pentru produsele achiziţionate prin simpla scanare a palmei.

Prin această decizie, Amazon introduce o tehnologie utilizată deja în magazinele sale tradiţionale Go şi Books în lanţul de magazine alimentare Whole Foods, pe care l-a achiziţionat în 2017.

Sistemul ar putea ajunge și în Europa

Amazon intenționează să extindă și mai mult serviciul și chiar să îl ofere retailerilor terți. Asta înseamnă că ar putea ajunge și în Europa.

Marii retaileri de la noi, care dezvoltă la rândul lor facilități de plată inovative, cu siguranță vor dori să își extindă modalitățile de plată fără contact, într-o perioadă în care toate companiile se axează pe digitalizare, iar viitorul va fi dominat de tehnologii high tech.

Pe lângă beneficiile oferite companiilor, noua tehnologie va propulsa și mai mult compania Amazon, care ar ajunge să vândă această tehnologie către terții interesați.

Fiind deja cel mai mare retailer online din lume, Amazon își va consolida poziția de lider de piață prin noua tehnologie, dacă aceasta va ajunge să fie implementată la nivel global, în retail.

About Author

Enable Notifications OK No thanks