video media digital

Știri neutre – Neutral news

NVIDIA Broadcast primește opțiunea Eye Contact

NVIDIA a lansat actualizarea Broadcast 1.4 un program util pentru gestionarea camerelor web. El primește acum opțiunea „Eye Contact” un tool care redirecționează privirea utilizatorilor, astfel încât contactul vizual cu interlocutorul nu va fi pierdut.

Dezvoltatorii caracteristicii spun că Eye Contact nu este într-o stare de funcționare stabilă. Totuși, actualizarea NVIDIA Broadcast a adus și această opțiune, care va fi perfecționată în timp, pe baza feedback-ului utilizatorilor. Instrumentul urmărește privirea utilizatorului și o „redirecționează”, menținând contactul vizual în timpul conferințelor, stream-urilor, chiar dacă acesta se uită la un text din stânga sau din dreapta ecranului.

Odată cu noua actualizare a sosit și un nou efect vignet și unul care blurează fundalul din spatele subiectului. Toate aceste opțiuni folosesc AI, însă pot apărea și erori în funcție de iluminare, conform dezvoltatorilor. NVIDIA recomandă cel puțin un procesor Intel Core i5-8600 (sau echivalent) sau Ryzen 5 2600 și grafică RTX 2060 pentru a accesa funcțiile. 

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks