video media digital

Știri neutre – Neutral news

ABBA, REVINE

Legendara trupă suedeză ABBA revine în forță, după o pauză de 39 de ani, cu noi piese ce ar putea fi lansate chiar peste câteva zile, la începutul lunii septembrie.

Grupul fondat în 1971 a avut timp de 10 ani un succes răsunător printre iubitorii de gen. Trupa a fost formată din muzicienii Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog. Numele de Abba provine din inițialele prenumelor celor patru.

Abba a câștigat concursul Eurovision Song Contest cu piesa „Waterloo” în 1974. Trupa a vândut în întreaga carieră aproape 400 de milioane de single-uri și albume, în întreaga lume. Are 9 albume scoase și tot atâtea single-uri.

Benny Andersson, Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad și Bjorn Ulvaeus au scris istorie în muzica pop. Cu piese melodioase, ușor de reținut, cu versuri simple, dar sensibile, au dominat topurile mondiale timp de opt ani, iar melodiile lor sunt şi acum difuzate în toată lumea și încântă noile generații, fiind de multe ori remixate pe ritmuri noi.

Mamma Mia!, musicalul bazat pe hiturile lor și produs de Ulvaeus și Andersson, a fost văzut, de asemenea, de peste 50 de milioane de oameni.

Ultimele melodii semnate ABBA, Under Attack și The Day Before You Came, au fost lansate în 1982, pe albumul de compilație „The Singles”, înainte ca formația să se destrame. Ultima lor reprezentaţie comună a avut loc patru ani mai târziu, în cadrul versiunii suedeze a emisiunii TV This Is Your Life, care l-a onorat pe managerul lor, Stig Anderson.

Cu ce vine nou Abba?

După 39 de ani, trupa lansează un nou site ”The Abba Voyage” destinat fanilor săi care așteaptă cu nerăbdare un nou proiect al suedezilor. Iubitorii trupei trebuie să se înregistreze pe site dacă sunt interesați de noul proiect.

Acesta se va materializa sub forma unui turneu virtual cu holograme. Se așteaptă, de asemenea, lansarea a 5 piese noi, care vor fi prezente în cadrul turneului virtual. Tot acolo vor fi interpretate și hiturile Waterloo, Dancing Queen și Mamma Mia.

Se pare că turneul a fost anunțat inițial în 2016, dar ei s-au reunit pentru acest proiect doar în 2018. De atunci, trupa a promis că vor lucra la ceva nou. Lansarea pieselor ”I Still Have Faith In You” și ”Don’t Shut Me Down” a fost amânată de mai multe ori. Site-ul ”The Abba Voyage” indică data de 2 septembrie ca dată de lansare a noului proiect.

Dacă ți-a plăcut articolul, puteți să ajutați cel mai neutru trust online

About Author

Enable Notifications OK No thanks