video media digital

Știri neutre – Neutral news

Abonamentul PC Game Pass e disponibil oficial în România

Microsoft a anunțat că va lansa Game Pass în 40 de țări europene, inclusiv România. 

Cu siguranță ați aflat deja despre serviciul de abonament PC Game Pass oferit de Xbox. Este un serviciu care a atras atenția jucătorilor de pe întreg globul.

Ce este PC Game Pass?

PC Game Pass este o platformă de abonament oferită de Xbox care vă permite să accesați o colecție vastă de jocuri de pe PC.

PC Game Pass vă permite să jucați orice joc din colecția de pe platformă în schimbul unei taxe lunare, această taxă este foarte accesibilă și, în funcție de pachetul pe care îl alegeți, vă permite să jucați o gamă largă de jocuri pentru PC.

Cât costã ?

Doar 9.99 euro / lună. Uneori Microsoft oferă abonamentul chiar pentru 1 euro pe o perioadă de 1 sau 3 luni. Oferta e vastă și variată. Găsești în librăria Xbox titluri precum noul Atomic Heart, Monster Hunter Rise, Minecraft, FIFA 22, Forza Horizon 5, Halo Infinite, dar și jocuri de la Bethesda sau EA. 

Dacă sunteți interesat să încercați PC Game Pass, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. În primul rând, trebuie să aveți un PC care îndeplinește cerințele de sistem minime pentru a rula jocurile disponibile.

În al doilea rând, trebuie să vă abonați la serviciu. Există mai multe opțiuni disponibile, de la abonamente lunare la cele anuale. În funcție de opțiunea pe care o alegeți, veți plăti o taxă lunara sau anuala.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks