video media digital

Știri neutre – Neutral news

Un portofel digital românesc care reuneşte atât active bancare, cât şi crypto

Mobile payment. Woman holding cellphone with digital wallet application at workplace

    

O companie românească a anunţat lansarea unei noi versiuni şi a unei funcţionalităţi unice pe piaţa internaţională: vizualizarea într-o singură aplicaţie a activelor crypto împreună cu cele bancare şi a instrumentelor tradiţionale de investiţie precum acţiuni sau ETF-uri.

Coingrig este unica aplicaţie mobilă financiară care oferă utilizatorilor o viziune de ansamblu a întregului portofoliu financiar, înlocuind, în medie, până la şase aplicaţii financiare de asset-uri crypto, banking si investiţii tradiţionale.

Prin aplicaţia mobilă gratuită, utilizatorii se pot conecta atat la diverse CEX-uri sau DEX-uri (platforme pe care poţi cumpăra,vinde sau schimba criptomonede), cât şi la majoritatea instituţiilor bancare. În acest moment, Coingrig este conectat la peste 2.300 de bănci din Europa, iar în curând platforma va oferi suport şi pentru 11.000 de bănci din SUA şi Canada.

Planurile companiei pe termen scurt vizează atragerea mai multor utilizatori activi în aplicație și dezvoltarea de noi servicii și integrări prin parteneriate strategice cu companii locale și internaționale. De asemenea, echipa Coingrig a fost recent selectată în acceleratorul Filecoin din Portugalia, securizând o rundă de investiție pre-seed și se află deja în discuții cu potențiali investitori pentru următoarea rundă de finanțare.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI, SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author