video media digital

Știri neutre – Neutral news

UBER cucerește un nou oraș din România, Sibiu

Sibienii au parte de un nou serviciu de ridesharing chiar în orașul lor. Începând de miercuri (22 septembrie) Uber intră pe piața din Sibiu.

Începând de miercuri, Uber este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania.

Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, flota din Sibiu fiind formată din aproximativ 70 de autoturisme. La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

La trei luni de la intrarea pe piața locală a celor de la Bolt (un serviciu similar), Sibiul este al 13 oraș din România în care Uber devine disponibil, anunță reprezentanții companiei.

Uber este acum disponibil în 13 orașe din România

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe. Acestea sunt București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu. Totodată, compania are planuri de extindere în toată țara.

Compania de ridesharing s-a lansat la București în 2015, și s-a extins rapid la Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. În vara lui 2020, serviciul a devenit disponibil și în Constanța. Anul acesta Uber s-a lansat și în Craiova, Galați și Pitești.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Dacă ți-a plăcut articolul, puteți să ajutați cel mai neutru trust online

About Author