video media digital

Știri neutre – Neutral news

Threads, platforma care rivalizează cu Twitter

În timp ce Elon Musk și Mark Zuckerberg se pregătesc de luptă, o nouă bătălie urmează să înceapă. De această dată nu e vorba despre una fizică, ci mai mult „virtuală”, între rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp am aflat că Meta, compania condusă de Zuckerberg, urmează să lanseze o aplicație rivală pentru Twitter, platformă deținută de ceva timp de către Elon Musk. Ei bine, pare că această aplicație se numește Threads, e strâns legată de Instagram și a fost deja listată în App Store și Google Play.

Cu ce se laudă Threads ?

Din aplicația Threads reiese că va fi un serviciu gratuit și nu vor exista restricții cu privire la numărul de postări pe care le poate vedea un utilizator. „Threads este locul în care comunitățile se reunesc pentru a discuta despre orice, de la subiectele care vă interesează astăzi până la ceea ce va fi la modă mâine”, este descrierea de pe App Store.

Imaginile prezintă capturi de ecran din aplicație, care arată aproape identic cu Twitter. Fiind o aplicație Meta, Threads va aduna, de asemenea, datele de pe telefon, inclusiv datele de localizare, achizițiile și istoricul de navigare.

Ți s-a părut interesant? Ajută-mă să fac articolele și mai interesante

About Author