video media digital

Știri neutre – Neutral news

Samsung îşi lansează programul de „self repair” şi în Europa

Programul Samsung prin care utilizatorii pot încerca să-şi repare singuri dispozitivele stricate ajunge în Europa, după ce a fost lansat anul trecut în Statele Unite.

Samsung îşi aduce în Europa programul self repair, care vizează câteva dintre cele mai recente smartphone-uri şi laptopuri ale companiei. Până la finele acestei luni, serviciul ar trebui să fie disponibil în Belgia, Franţa, Italia, Ţările de Jos, Polonia, Spania, Suedia şi Regatul Unit.

În program sunt incluse smartphone-urile din seriile Galaxy S20, S21 şi S22. De observat că, la fel ca în Statele Unite, în momentul lansării lipseşte cea mai nouă serie, Galaxy S23.

Prin acest program, clienţii companiei pot cumpăra atât componentele necesare reparaţiei, cât şi instrumentele de care au nevoie pentru realizarea acesteia. Setul de instrumente pentru reparaţii costă până în 30 de euro.

Pentru derularea programului, Samsung colaborează cu unii dintre distribuitorii locali autorizaţi, prin intermediul cărora sunt livrate kit-urile şi componentele necesare reparaţiilor. 

Samsung Self Repair în colaborare cu iFixit

Pentru dispozitivele acceptate puteți comanda un nou ecran; un nou port de încărcare; o nouă sticlă din spate; și o nouă baterie. Dacă nu aveți instrumentele necesare, nu vă faceți griji, sunt incluse în trusa de reparații. Pe site-ul iFixit, puteți găsi ghiduri despre cum să efectuați singur reparațiile, făcând procesul de auto-reparare mai puțin stresant – sursă ilovesamsung.ro

Ți s-a părut interesant? Ajută-mă să fac articolele și mai interesante

About Author