video media digital

Știri neutre – Neutral news

Primul supercar electric dezvoltat integral în România a fost prezentat la București

Primul supercar electric dezvoltat integral în România a fost prezentat în cadrul unui eventiment organizat sâmbătă, 19 martie, la București. Este vorba despre un concept car dezvoltat de compania CryptoDATA Tech.

”Momentum”, cum a fost denumit conceptul, reprezintă primul supercar complet electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România.

În cadrul evenimentului, compania românească CryptoDATA Tech a prezentat serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare.

Detalii despre acest supercar

”Ca și performanțe astăzi la nivel de concept funcțional, măsurate de noi, autonomia se duce în jur de 400 de kilometri maxim, 350 – 400, depinde de regimul de condus, viteza maximă, sincer să fiu nu am măsurat-o.

Pe bancul de probe am depășit 220 de kilometri la oră dar n-am avut o licență să ieșim cu ea pe drumurile publice încă, iar pe circuit am măsurat alți parametri decât viteza maximă, pentru că am fost în faza de teste.

Accelerație… depinde de configurația de putere motor și de bateriile instalate… între 2,8 și 5,2 secunde, depinde de foarte multe, de motor, de tracțiune, momentan noi am construit-o doar tracțiune spate”, a declarat pentru G4Media.ro Ovidiu Toma, CEO al CryptoDATA. Acesta a mai declarat că supercar-ul ar putea ieși pe piață în aproximativ trei ani.

Daca ti-a placut articolul, poti sa ma ajuti sa fac articole mai bune

About Author