Daria Valentina Muntean și-a descoperit vocația de la 7 ani, inspirată de învățătoarea care a învățat-o să picteze.

Pictura a descoperit-o la vârsta de 7 ani, datorită învățătoarei ei, de asemenea pasionată de acest meșteșug. De-a lungul anilor, tânăra a participat la fiecare ediție a Olimpiadei Meșteșugurilor Artistice Tradiționale, la care a luat premiul I în repetate rânduri, perfecționându-și tehnica. Așa se face că acum, la 18 ani, sibianca preia comenzi mari pentru pictat mobilier.

De-a lungul anilor, Daria a fost și este susținută de părinții ei pentru pasiunea ei. Spune că nu ține minte exact câți bani s-au dus dar, în principal, la fiecare olimpiadă sau comandă făcută, trebuia să aloce măcar 50 de lei pentru ustensile și toate cele necesare. Din punct de vedere financiar însă, investiția cea mare încă nu a fost făcută. Acela e un vis pe care își dorește să îl transforme în realitate în viitor.

„Am investit pentru ustensile, culori, însă pe viitor mi-aș dori să îmi creez un atelier în care pot lucra mult mai bine și mi-aș dori să îndrum și alți copilași.”

Deocamdată locuiește cu părinții, despre care spune că au susținut-o necondiționat și încă o fac. Mai mult, întreaga casă părintească este animată de picturile Dariei.

Dacă vreți să admirați și să o susțineți, accesați facebook-ul ei

https://www.facebook.com/picturi.sasesti/

By stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *