Producătorii de cuburi de construcție vă oferă șansa de a vă construi propriul NES. Ușor și sigur, va deveni cadoul perfect pentru un pasionat de jocuri video. Dar toate aceste distracții costă, iar prețul de 230 de dolari îi va speria pe mulți.

LEGO Nintendo Entertainment System este un concept foarte interesant. În loc să construiți un proiect static, va trebui să asamblați atât un cartridge NES cât și un televizor funcțional.
Bine, într-un mod funcțional, pentru că are o manivelă pe care o rotești pentru a face personajul din joc să sară peste obstacole. Partea cea mai interesantă este că dacă ai deja un set de cuburi Super Mario, le poți combina. În acest fel îl poți pune pe Mario la televizor și el va reda sunetele jocului.

Prețul pentru acest set a fost o provocare și pentru LEGO.
Inițial a fost 199 $, apoi l-au scumpit la 299 $ abia mai târziu a fost stabilit prețul curent 229,99 dolari. Față de alte seturi, nu este un preț uriaș, mai ales că pachetul conține nu mai puțin de 2.646 de bucăți. În plus, dacă doriți figurina Mario care completează setul, va fi disponibilă separat pentru 59,99 USD.

Sursa : https://zonait.ro/

By stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *