video media digital

Știri neutre – Neutral news

Ia-ți mașină de la Lidl! În Germania e posibil

După Nissan Leaf, Lidl Germania are în ofertă mașina electrică încă relativ necunoscută Elaris Finn. M-am uitat la ce are de oferit aceasta mașinuta electrica made in China.

Abonamentul este oferit de Lidl Germania în cooperare cu Like2Drive și poate fi rezervat doar prin aplicația Lidl. Dacă rezervați direct pe Like2Drive fără cod, plătiți mult mai mult – 269 de euro pe lună. Perioada de abonament este de un an. Oferta poate fi găsită în aplicație la „Beneficii pentru parteneri”. Veți primi un cod pe care îl puteți introduce pe site-ul web Like2Drive.

După ce retailerul Darty’s din Franța și-a creat o imagine bună prin comercializarea  cvadriciclului electric Citroën AMI, mașinuța electrică ce poate fi condusă de la 16 ani, fără permis, cu care Citroën a dat lovitura în ultimii doi ani vânzând peste 40.000 de unități pe „rafturile” de la Lidl din Germania au apărut mașinuțe chinezești. Și nu, nu sunt jucării. După Nissan Leaf, discounterul Lidl propune acum mașina electrică Elaris Finn, încă necunoscută, scrie stuttgarten-nachrichten.de.

Mașina este modelul Elaris Finn, cu două uși, lungime de 2,87 de metri și viteză maximă de 115 km/h. Automobilul dispune de un pachet de baterii de 32 kWh și are o autonomie de până la 300 de kilometri. Automobilul oferă suport pentru încărcarea rapidă a bateriei. Aceasta poate fi dusă de la 0 la 100% în aproximativ o oră.

Vehiculul electric are aer condiționat, faruri LED, sistem hands-free pentru apeluri, pilot automat, geamuri electrice, radio DAB+ și sistem de navigație. Mașina este cu doar 17 cm mai lungă decât modelul Smart EQ fortwo, așa că găsirea unui loc de parcare nu va fi o problemă pentru clienți.

DACĂ ȚI-A PLĂCUT, POȚI SĂ MĂ AJUȚI SĂ FAC ARTICOLE MAI BUNE

About Author

Enable Notifications OK No thanks