video media digital

Știri neutre – Neutral news

Despre serialul Foundation – Fundația (2021)

Fundația (în engleză Foundation) este un serial de televiziune american științifico-fantastic creat de David S. Goyer și Josh Friedman pentru Apple TV+, bazat pe seria de cărți cu același nume de Isaac Asimov. Fundația a avut premiera la 24 septembrie 2021.

Primul sezon al „Foundation” a fost lansat de Apple TV+ pe 24 septembrie cu prezentarea a primelor două episoade, urmate de câte un nou episod în fiecare săptămână, până când se vor termina cele zece care alcătuiesc acest prim sezon.

Producţia Apple+ s-a inspirat din trilogia de bază (din cele şapte volume ale seriei) şi a fost descrisă drept „o saga epică, despre un grup de exilaţi care descoperă că unicul mod de a salva Imperiul Galactic de la distrugere este refuzul clar de a i se supune”.

Rolul principal, cel al lui Hari Seldon (matematicianul de geniu care elaborează o formă de predicţie ştiinţifică a viitorului), i-a revenit lui Jared Harris, în vreme ce Lee Pace îl va interpreta pe Brother Day, conducătorul Imperiului. Distribuţia serialului este completată de doi tineri actori, Lou Llobell şi Leah Harvey, alături de Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton şi Alfred Enoch

Rupert Sanders, regizorul filmelor „Ghost in the Shell” şi „Snow White and the Huntsman”, va regiza primul episod al serialului.

Personal mi se pare un serial foarte bun, inveti ceva, cine a citit minim o carte al lui Isaac Asimov o sa fie foarte incantat, acest serial bate Game of thrones sau alte productii umflate cu pompa de prea multe promovari si Apple+ ?MULTAM FAIN ca nu ai bifat Romania dar ai bifat R. Moldova.

Dacă ți-a plăcut articolul, puteți să ajutați cel mai neutru trust online

About Author