video media digital

Știri neutre – Neutral news

Amazon cumpără MGM cu 8,4 miliarde de dolari

Grupul Amazon a aprobat cumpărarea studiourile Metro-Goldwyn-Mayer, care au produs numeroase filme clasice americane, cu 8,45 miliarde de dolari, anunță BBC.

Vicepreședinte senior al Prime Video și Amazon Studios, Mike Hopkins, a adăugat: „Adevărata valoare financiară din spatele acestui acord este comoara proprietății intelectuale din catalogul pe care intenționăm să îl reimaginăm și să-l dezvoltăm împreună cu echipa talentată a MGM”.

Acest acord va spori oferta „Amazon Prime Video” cu aproximativ 4.000 de filme, inclusiv franciza „James Bond”, precum și 17.000 de emisiuni de televiziune, cum ar fi seria : Handmaid’s Tale, Tom si Jerry, Fame, RoboCop, Stargate SG-1 si James Bond

Totodată, Amazon a declarat într-o declarație că acordul va permite MGM, companie fondată în 1924, „să continue să facă ceea ce fac cel mai bine: povestiri grozave”.

Președintele Consiliului de administrație al MGM, Kevin Ulrich, a declarat: „Sunt foarte mândru că leul MGM, care evocă epoca de aur a Hollywoodului, își va continua istoria. Oportunitatea de a alinia istoria MGM cu Amazon este o combinație inspiratoare.

Personal eu va recomand Amazon Prime Video pentru ca recent a bagat o optiune in limba romana si cel mai mic abonament costa 13.99 lei

About Author

Enable Notifications OK No thanks