video media digital

Știri neutre – Neutral news

A fost lansată aplicația pentru mobil Ghișeul.ro

Platforma ghişeul.ro vă scapă de statul la coadă, iar Asociaţia pentru Plăţi Electronice din România (cea care se ocupă de administrarea platformei) a lansat şi varianta sub formă de aplicaţie pentru device-uri cu iOS şi Android.

Cum plătesc?

Dacă ai decis că este vremea să îți plătești toate dările către stat exclusiv online, Ghiseul.ro este aplicația de care ai nevoie și pe care o folosești într-un mod simplu și ușor. Cea mai ușoară opțiune este să plătești fără a utiliza un cont, fiind nevoie doar de CNP-ul tău și desigur de un card bancar.

Fără autentificare se pot plăti o gamă largă de taxe și impozite precum și alte plăți către instituții publice, de la amenzi, taxă pașaport, plăcuțe de înmatriculare și există și opțiunea Vreau să plătesc altceva, pentru tine sau pentru o rudă. Vei alege orașul, instituția către care se face plata, tipul taxei și alte date despre plată. 

A doua opțiune este să îți creezi un cont de utilizator pentru a avea un istoric de plăți și alte beneficii. Un tutorial complet găsești pe ghiseul.ro aici, iar pe scurt aceștia sunt pașii:

  • Alege secțiunea „Creare cont” din platforma www.ghiseul.ro
  • Introdu CNP-ul și apasă butonul Verificare CNP
  • După validarea CNP-ului vei introduce datele personale, numărul de telefon și adresa de e-mail pe care primești datele de logare
  • Introdu numărul de 16 cifre aferent cardului bancar, în vedere validării identității tale
  • Primești de la SNEP – Ghișeul.ro datele de logare

Dacă ai un terminal Apple poţi descărca aplicaţia de aici, iar dacă utilizeze sistemul de operare Android, poţi descărca aplicaţia de aici.

About Author